Cookie- og privatlivspolitik

Vi passer godt på dig og din oplysninger.

1. Formålet med oplysningspligten

1.1. Klarskov møbler ApS behandler i en række situationer personoplysninger om dig. Det sker blandt andet, når vi behandler og ekspederer køb, udsender nyhedsbreve eller hvis du på anden måde kommer i kontakt med os, f.eks. ved at besøge vores hjemmeside.

1.2. Vi skal som udgangspunkt sikre, at du informeres, hvis vi behandler dine personoplysninger. I visse tilfælde er vi dog forhindrede i at iagttage denne oplysningspligt.

1.3. Denne oplysningspligt indeholder information om Klarskov møbler ApS’ behandling af personoplysninger, som du kan læse mere om nedenfor.

 

 

2. Dataansvarlig

2. Den juridiske enhed, der er dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger hos Klarskov møbler ApS er

Klarskov møbler ApS
CVR-nr.: 43831429
Solrød Byvej 48
2680 Solrød Strand

Kontaktperson hos den dataansvarliges er:
Tine Klarskov Petersen Udengaard, Direktør.
Telefon: + 45 6047 3383
E-mail: kontakt@klarskov.dk

Klarskov møbler ApS behandler i en række situationer personoplysninger om dig. Det sker blandt andet, når vi behandler og ekspederer køb, udsender nyhedsbreve eller hvis du på anden måde kommer i kontakt med os, f.eks. ved at besøge vores hjemmeside.

3. Behandling af personoplysninger

Formål: 
Klarskov møbler ApS behandler dine personoplysninger til brug for registrering af brugerkonto. Formålet er brugeradministration.

Registrerede:
Kunder.

Kategori af personoplysninger:
Almindelige personoplysninger.

Kilde:
Kontaktformular, cookies, ordrer, nyhedsbreve og sociale medier.

Tidsrum for behandling:
Opbevaringstiden kan variere afhængigt af behandlingsaktiviteterne, men typisk opbevares personoplysninger i op til 5 år efter endt kundeforhold.

Personoplysninger:
Almindelige personoplysninger, herunder navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer.

Behandlingsgrundlag:
Behandling af personoplysninger i forbindelse med registrering af brugerkonto sker på grundlag af den registreredes samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Kategorier af modtagere:
Klarskov møbler ApS videregiver ikke dine personoplysninger. 
Klarskov møbler ApS benytter eksterne leverandører, herunder E-conomic, Scannet og It Stack, der kan få overladt personoplysninger i forbindelse med deres bistand til os. Klarskov møbler ApS indgår databehandleraftaler med eksterne leverandører, der behandler personoplysninger på vegne af Klarskov møbler ApS, for at sikre den nødvendige sikkerhed. Vi overfører ikke personoplysninger til lande uden for EU/EØS.

 

 

Bestilling af produkter/tjenester

Formål:
Klarskov møbler ApS behandler dine personoplysninger til brug for bestilling af produkter/tjenester. Formålet er at styre og udvikle vores forretning, varetage drift, kvalitetsstyre- og kontrol samt fakturering.

Registrerede:
Kunder.

Kategori af personoplysninger:
Almindelige personoplysninger.

Kilde:
Kontaktformular, online møder, cookies, nyhedsbreve og sociale medier. 

Tidsrum for behandling: 
Opbevaringstiden kan variere afhængigt af behandlingsaktiviteterne, men typisk opbevares personoplysninger i op til 5 år efter endt kundeforhold.

Personoplysninger:
Almindelige personoplysninger, herunder Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer.

Behandlingsgrundlag:
Behandling af personoplysninger i forbindelse med bestilling af produkter/tjenester sker på grundlag af den registreredes samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Kategorier af modtagere: 
Klarskov møbler ApS videregiver ikke dine personoplysninger. Klarskov møbler ApS benytter eksterne leverandører, herunder E-conomic, Scannet og It Stack, One Wood Furniture A/S, Hudevad Furniture ApS, der kan få overladt personoplysninger i forbindelse med deres bistand til os og levering af varer. Klarskov møbler ApS indgår databehandleraftaler med eksterne leverandører, der behandler personoplysninger på vegne af Klarskov møbler ApS, for at sikre den nødvendige sikkerhed. Vi overfører ikke personoplysninger til lande uden for EU/EØS.   

 

 

Abonnement på nyhedsbrev/markedsføringsmateriale

Formål:
Klarskov møbler ApS behandler dine personoplysninger til brug for abonnement på nyhedsbrev/markedsføringsmateriale. Formålet er at kvalitetsstyre- og kontrollere, administrere og udvikle forretningen, samt at foretage markedsføring til dig.

Registrerede:
Kunder.

Kategori af personoplysninger:
Almindelige personoplysninger

Kilde:
Kontaktformular.

Tidsrum for behandling:
Opbevaringstiden kan variere afhængigt af behandlingsaktiviteterne, men vil blive stoppet og slettet, når samtykket til at modtage nyhedsbrevet trækkes tilbage.

Personoplysninger: 
Almindelige personoplysninger, herunder navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer.

Behandlingsgrundlag:
Behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnement på nyhedsbrev/markedsføringsmateriale sker på grundlag af den registreredes samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.  

Kategorier af modtagere:
Klarskov møbler ApS videregiver ikke dine personoplysninger. Klarskov møbler ApS benytter eksterne leverandører, herunder E-conomic, Scannet og It Stack der kan få overladt personoplysninger i forbindelse med deres bistand til os. Klarskov møbler ApS indgår databehandleraftaler med eksterne leverandører, der behandler personoplysninger på vegne af Klarskov møbler ApS, for at sikre den nødvendige sikkerhed. Vi overfører ikke personoplysninger til lande uden for EU/EØS.

 

 

Analyse af besøgsdata via cookies

Formål:
Klarskov møbler ApS behandler dine personoplysninger til brug for at optimere vores hjemmeside

Registrerede:
Hjemmesidebesøgende

Kategori af personoplysninger:
Almindelige personoplysninger.

Kilde:
Cookies.

Tidsrum for behandling:
Opbevaringstiden kan variere afhængigt af behandlingsaktiviteterne, men typisk opbevares personoplysninger indtil cookiesamtykket trækkes tilbage eller cookien udløber, se oplysningerne i cookiebanneret.

Personoplysninger: 
Almindelige personoplysninger, herunder Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer.

Behandlingsgrundlag: 
Behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnement på nyhedsbrev/markedsføringsmateriale sker på grundlag af den registreredes samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Kategorier af modtagere:
Klarskov møbler ApS videregiver ikke dine personoplysninger. Klarskov møbler ApS benytter eksterne leverandører, herunder E-conomic, Scannet og It Stack der kan få overladt personoplysninger i forbindelse med deres bistand til os. Klarskov møbler ApS indgår databehandleraftaler med eksterne leverandører, der behandler personoplysninger på vegne af Klarskov møbler ApS, for at sikre den nødvendige sikkerhed. Vi overfører ikke personoplysninger til lande uden for EU/EØS.

 

 

Integration med trejdepartinteresser via cookies.

Formål: 
Klarskov møbler ApS behandler dine personoplysninger til brug for at optimere hjemmesiden.

Registrerede:
Hjemmesidebesøgende.

Kategori af personoplysninger:
Almindelige personoplysninger.

Kilde:
Cookies, brugerens elektroniske computer eller device.

Tidsrum for behandling:
Opbevaringstiden kan variere afhængigt af behandlingsaktiviteterne, men typisk opbevares personoplysninger indtil cookiesamtykket trækkes tilbage.

Personoplysninger: 
Almindelige personoplysninger, herunder navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer.

Behandlingsgrundlag: 
Behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnement på nyhedsbrev/markedsføringsmateriale sker på grundlag af den registreredes samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Kategorier af modtagere: 
Klarskov møbler ApS videregiver ikke dine personoplysninger.

 

 

4. Behandlingssikkerhed

4.1. Vi er forpligtede til at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af vores kunder og andre relationers oplysninger, herunder personoplysninger. 

Vi prioriterer kundefortrolighed og informationssikkerhed højt, og vi er stærkt engagerede i at sikre en kontinuerlig beskyttelse af oplysninger. Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der skal sikre databeskyttelse af såvel kundeoplysninger, personoplysninger som andre fortrolige oplysninger. 

Vi gennemfører regelmæssigt interne opfølgninger for at sikre en tilstrækkelig sikkerhed og efterlevelse af vores politikker. 

 

5. Dine rettigheder som registreret

5.1. Som registreret har du en række grundlæggende rettigheder. Disse rettigheder kan dog være begrænset, f.eks. hvis udlevering af oplysninger, som du ellers havde krav på at modtage, vil krænke andre personers rettigheder og frihedsrettigheder.

5.2. Tilbagekalde samtykke – I det omfang, vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, kan du til hver en tid trække dit samtykke tilbage. Tilbagekaldelsen berører ikke lovligheden af den behandling, vi har foretaget forud for tilbagekaldelsen. For at trække dit samtykke til vores behandling af dine personoplysninger tilbage, bedes du kontakte os. 

5.3. Hvis du ikke længere ønsker at modtage e-mails med information og markedsføringsmateriale fra Klarskov møbler ApS, kan du let framelde dig ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” i det senest modtagne nyhedsbrev.

5.4. Ret til indsigt – Du har som udgangspunkt ret til at få oplyst, om Klarskov møbler ApS behandler personoplysninger om dig, og i givet fald hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og hvordan vi behandler dem, samt at få tilsendt en kopi heraf.  

5.5. Ret til berigtigelse – Du har ret til at få forkerte eller ufuldstændige personoplysninger rettet. Hvis oplysningerne er videregivet til andre, sikrer vi, at modtagerne informeres om rettelsen, hvis det er muligt og lovligt. 

5.6. Ret til sletning – Du kan have ret til at få slettet de personoplysninger, Klarskov møbler ApS behandler om dig. Hvis oplysningerne er videregivet til andre, sikrer vi, at modtagerne informeres om en evt. sletning, hvis det er muligt og lovligt. 

5.7. Ret til begrænsning af behandling – Du kan have ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, så oplysningerne blot opbevares af Klarskov møbler ApS. Hvis oplysningerne er videregivet til andre, sikrer vi, at modtagerne informeres om en evt. begrænsning, hvis det er muligt og lovligt. 

5.8. Ret til at transmittere personoplysninger (“dataportabilitet”) – Du har i visse tilfælde ret til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at få udleveret de personoplysninger om dig, du har givet os og få overført oplysningerne til en anden dataansvarlig.

5.9. Ret til at gøre indsigelse mod Klarskov møbler ApS’ behandling – Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger.

 

6. Ændring i denne oplysningspligt

6.1 Gennemsigtighed er et løbende ansvar, og vi opdaterer derfor løbende vores oplysningspligt. Oplysningspligten er senest opdateret den 29. april 2023.

7. Kontakt og klage

7.1 Hvis du ønsker at klage over Klarskov møbler ApS’ behandling af dine personoplysninger, bedes du sende en e-mail med detaljerne i din klage til tine@klarskov.dk. Vi vil behandle klagen og vende tilbage hurtigst muligt. 

7.2 Du har også ret til at klage til Datatilsynet: 
Datatilsynet 
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby 
Telefon: + 45 33193200 
E-mail: dt@datatilsynet.dk 

7.3 For yderligere oplysninger om, hvordan du klager til Datatilsynet henvises til Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.