Forhandlere

Du kan også købe vores pædagogiske møbler hos forhandlere som vi samarbejder med.

Find forhandlere af Klarskovs møbler her

 I alfabetisk rækkefølge: 
DayCare1, eduplay, KOMPANLekolar, Max HorsensNATURLEG og Ultima K

DayCare1

Om DayCare1


“Vi kan tilbyde af lækre og solide institutions produkter såsom barnevogne, klapvogne, børnebusser, ladcykler, tekstiler, daginstitutions møbler, motorisk legetøj, højstole”

KOMPAN er forhandler af møbler fra Klarskov møbler ApS - pædagogiske møbler

eduplay

Om eduplay

“Hos Eduplay bestræber vi os på altid at levere det bedste produkt på marked, da vi lægger stor vægt på kvalitet og holdbarhed, så det kan modstå mange års brug. Uanset om I leder efter et møbel til daginstitution, kontoret eller skolen, vil I kunne finde et bredt sortiment af møbler. Vores produkter kan tilpasses, så de kan indgå i de mange forskellige omgivelser. 

Eduplay har endvidere også et bredt program indenfor de visuelle læringsmiljøer samt legepladser, så en samarbejdspartner der tilbyder rådgivning og sparring både når det gælder det gode inde miljø og den gode legeplads.”


KOMPAN

Om KOMPAN A/S


”KOMPAN er en af verdens førende producenter af udendørs aktivitetsområder. I mere end 50 år har virksomheden designet, fremstillet og markedsført et omfattende sortiment af legepladsredskaberudendørs fitnessudstyr, parkmøbler og indendørs møbler i høj kvalitet.”

Lekolar A/S

Om Lekolar


“Lekolar tilbyder mere end 10.000 produkter indenfor læring, leg, møbler og legeplads.
Vores mission er at skabe værdi for skoler og institutioner ved effektivt og
økonomisk at tilbyde de produkter, værktøjer og indretninger, der kræves
for at udvikle børn og unge i de mest optimale lærende miljøer.”

.
.

MAX HORSENS

Om Max Horsens A/S


”Vi har mere end 35 års erfaring, og vores prioriteringer er personlig rådgivning og høj kvalitet. Disse værdier gennemsyrer vores daglige arbejde og sortiment. Vi har et stort fokus på bæredygtighed og tager socialt ansvar, hvilket også afspejles i den høje kvalitet, vi leverer.”

NATURLEG

Om NATURLEG


“Vi er passionerede omkring børns leg og udvikling. Hos NATURLEG anerkender vi, at leg er en afgørende del af børns opvækst. Det er ikke bare sjov og fornøjelse – det er den fundamentale måde, hvorpå børn udforsker verden omkring dem og udvikler sig.”

Ultima K

Om Ultima K ApS


“INVENTAR DER SKABER RUM
Vi designer, forhandler og producerer inventaret, der gør jeres ambitioner til virkelighed. Med specialinventar, tæt samarbejde og unik møbelviden skaber vi rum”

Vil du også forhandle vores møbler?

kontakt os og lad os få en snak om samarbejde. 

Send din mail

Hvilke produkter vil du forhandle?
Send din mail og vi svarer indenfor 24 timer. 

Ring og spørg

Træf os på telefon i tidsrummet:
Mandag – fredag 8.30- 16.30

Ellers læg en besked og vi ringer tilbage.

Du kan også book et uforpligtende og gratis online møde på 30 min, hvor vi tager snak om dine behov for møbler og indretning.