Samlevejledning til Panuline Stabel Højstol

Guide med 4 trin

Her finder du guide med 4 trin til at regulere og tilpasse Svanemærket Panuline Stabel Højstol.

Du kan let tage bøjlen af og på og bruge højstolen som stol, samt let regulere fodstøtten i 3 højder eller tage den helt af.

1.
Udpakning af højstolen

Højstolen pakkes ud af transportkassen og delene kontrolleres for mangler og skader.

Kontakt os straks, hvis der er mangler eller der er sket transportskade.

Svanemærket højstol Panuline Stabel Højstol med aftagelig bøjle og regulerbar og aftagelig fodstøtte, sikkerhedstestet EN14988-1:2017+A1:2020, kan stables og fås med ryghynde, dansk design af Klarskov møbler med produktion på Fyn.

2.
Aftagelig og regulerbar fodstøtte i 3 højder

Den flytbare fodstøtte kan let reguleres i 3 højder med en umbraco nøgle, som følger med højstolen.

Afstanden på fodstøtten kan indstilles til henholdsvis  11, 13, 15 cm fra sædet, som et supplement til den faste fodstøtte, som har en afstand på 22 cm fra sædet. 

Løs og regulerbar fodstøtte med 3 højder til Svanemærket Panuline Stabel Højstol, sikkerhedstestet, stabelbar med aftagelig bøjle så den kan omdannes til almindelig stol, dansk design af Klarskov møbler med møbelproduktion på Fyn.
Regulerbar og aftagelig fodstøtte til Svanemærket Panuline Stabel Taburet i 3 højder, stabelbar taburet med firkantet sæde og 2 faste fodstøtter fra Klarskov møbler

3.
Aftagelig bøjle på højstol

Bøjlen kan let tages af og på med en umbraco nøgle, som følger med ved højstolen.

Bøjlen fastgøres med 3 skruer, som skrues ind i muffer, som sikrer let betjening, styrke og holdbarhed.

Svanemærket højstol Panuline Stabel Højstol med aftagelig bøjle der let kan tages af og på med umbraco nøgle, har også regulerbar og aftagelig fodstøtte, sikkerhedstestet EN14988-1:2017+A1:2020, kan stables, dansk design fra Klarskov møbler med møbelproduktion på Fyn.
Aftagelig bøjle på Svanemærket højstol brug også stolen som en almindelig stol Panuline Stabel Højstol og regulerbar og aftagelig fodstøtte, sikkerhedstestet EN14988-1:2017+A1:2020, kan stables og fås med ryghynde, dansk design af Klarskov møbler med produktion på Fyn.

4.
Kan bruges som en almindelig høj stol

Højstolen kan også bruges som en almindelig høj stol, ved at tage fodstøtte og bøjle helt af. 

 Stolen kan dermed følge barnet i mange år og have lang levetid.