Møbelserier

Her finder du vores møbelserier med stole, taburetter, reoler og borde. 

Vores pædagogiske møbler er designet i forskellige serier, som passer sammen og opfylder et overordnet formål.

Fokus, for vores møbelserier er, at de hører sammen og underbygger hinanden – for at skabe møbler og indretning, der fremmer trivslen med motorisk udvikling, ergonomi, lærende miljøer, lyddæmpende indretning, legemøbler, godt indeklima og “frihed til bevægelse” 

Panuline-serien

 


Panuline-serien er designet med en Højstol som barnet starter med at sidde i, når det er klar til at sidde selv ved ca. 6 måneders alderen.

Når barnet er ca. 24 måneder er Stol og Taburet næste skridt som siddemøbel, når barnet selv kan kravle op og ned via fodstøtter – og selv kan holde balancen.

Panuline-serien følger og støtter barnets udvikling – designet af pædagog og iværksætter Hans Klarskov i 2000 og 2002.

Svanemærket højstol Panuline Stabel Højstol med aftagelig bøjle og regulerbar og aftagelig fodstøtte, sikkerhedstestet EN14988-1:2017+A1:2020, kan stables og fås med ryghynde, dansk design af Klarskov møbler med produktion på Fyn.

Svanemærket Panuline Stabel Højstol

Panuline Stabel Stol

Svanemærket Panuline Stabel Taburet

Ergoret Arbejdsstol-serien

 

Ergoret Arbejdsstol-serien er designet til det aktive menneske til at fremme ergonomiske og varierende siddestillinger, hvor du som bruger selv skal være aktiv – fordi du så styrker dine muskler og dermed mindsker nakke-, skulder- og rygproblemer.

  Ergoret Arbejdsstol-serien er designet til at styrke, støtte og aflaste dig i dine forskellige arbejdsstillinger gennem dagen – designet af pædagog Hans Klarskov i 1995 i samarbejde med en ergoterapeut. 

Ergoret Arbejdsstol

Lænde Ergoret Arbejdsstol

Lænde Ergoret Arbejdsstol lux

Reol-serien

 

 


Reol-serien
skaber mulighed for differentieret indretning og dermed skabe rammer til lærende miljøer til forskellige børn og aktiviteter i institutioner og skoler.

Indret med mobile og fleksible reoler, der skaber afmærkede zoner og plads og rum til både de stille børn og aktive børn i samme rum – uden at de forstyrrer hinanden.

Skab lyddæmpende indretning og forbedre akustikken – ved at vælge reoler med lyddæmpende beklædning, skaber ro og bedre indlæring for børn. 

Reolerne har overskuelig opbevaring til bøger og kasser med legetøj – fordi reolerne har flytbare hylder, som kan tilpasses og indrettes så barnet let kan se og få fat i legetøjet.

Bue Reol høj

Bue Reol mellem

Bue Reol lav

Lige Reol høj

Lige Reol mellem

Multi Bue

Bord-serien

 

Bord-serien består af 3 bordstørrelser, der kan kombineres indbyrdes.

Border kan bruges enkeltvis eller sammenstilles til større bordgrupper til spisning, leg, undervisning og skabe lærende miljøer i institutioner og til skoleindretning da borderne er fleksible og mobile og fås med låsbare hjul. 

Borde med lyddæmpende linoleum, der reducerer støjniveauet i institutioner og skoler og fremmer et roligt læringsmiljø med fokus på akustik og dermed mere ro og bedre indlæring for børn. 

Triangle Bord

Kvadratisk Bord

Rektangulært Bord