Om os i Klarskov møbler – din møbelproducent

Vi designer pædagogiske møbler, som skaber trivsel. 

Vores DNA er at designe og producerer kvalitetsmøbler med fokus på funktion, mobilitet, leg, ergonomi, holdbarhed og svanemærkning.

Derfor har vi få udvalgte specialdesignede møbler af Hans Klarskov, pædagog og iværksætter og Tine Klarskov cand. arch. Industriel designer.

Vi har omkring 25 produkter og følger devisen “lidt med godt” og sætter en ære i at levere gennemtænkt kvalitetsdesign.


Få positiv påvirkning gennem 25 designs

Vi tror på positiv påvirkning af mennesket og verden gennem design til udvikling og trivsel af individet og fællesskabet. 

Vi designer pædagogiske møbler, som er nøglen og redskab til trivsel i hverdagen i danske institutioner, skoler og private hjem.

Pædagogisk design skal bruges af mennesker for mennesker og underbygge tanker og handlinger i en pædagogisk kontekst.

At skabe en bedre verden gennem design til fremme af afbalancerede og kreative mennesker og dermed skabe trivsel og glæde. 

Få trivsel og udvikling med pædagogiske møbler

Vi ønsker at udvikle individet gennem design og indretning.

At skabe gode fysiske rammer for børn, voksne og ældre.

Designe møbler, som skaber gode arbejdsbetingelser og dermed trivsel, udvikling, tryghed, overskud og glæde.

At skabe livskvalitet gennem inspiration til udvikling af og leg for individet og dermed også berige og udvikle fællesskabet.

Få møbler der støtter, udviklinger og kan tilpasses

Vi vil gerne lykkedes med at være den bedste leverandør på marked med pædagogiske designmøbler, der følger, tilpasser, støtter og udvikler individet gennem hele livet – fra baby til gammel

Vi ønsker at gøre en forskel med vores design og indretning, der støtter, udvikler og fremmer trivsel for børn, voksne og ældre.

At du som bruger inddrages i brugen af møblet og dermed tror på og viser dig tillid ved at du er medbestemmende i brugen af møblet og indretningen.

 

Vi leverer pædagogiske designede møbler

Vi designer, producerer på Fyn og sælger pædagogiske møbler til daginstitutioner, vuggestuer, plejesektoren, skoler, ældreplejen
og også til private hjem.

Intet er tilfældigt når vi designer og tankerne bag, og dermed brugen af møblet – fra den mindste detalje i skrue og træ til udformning med siddekomfort og brugen af møblet i den store kontekst i rummet med mange individer. 

Vi har mere miljøvenlige møbler

Få svanemærkede møbler med licensnummer 5031 0046, pædagogiske møbler, børnemøbler, ergonomiske møbler, institutionsmøbler, skolemøbler fra Klarskov møbler, dansk møbel produktion

Vi har haft Svanemærket møbler i over 15 år

Vi designer og producerer mere miljøvenlige møbler godkendt med nordens skrappeste og holistisk miljømærke fra Miljømærkning Danmark 

Vores bevis, er vores licensnummer er 5031 0046 som Klarskov møbler har haft i over 15 år. 

Ved at vælge et Svanemærket møbel støtter du et bedre miljø for vores børn og dig selv.