Svanemærket Panuline Stabel Højstol

 • Svanemærket Panuline Stabel Højstol er til babyer og børn.
 • Stabelbar højstol, der kan sættes på Panuline Taburet Vogn. 
 • Kan let flyttes via praktisk greb i ryg.
 • Stærk og stabil konstruktion med skrå gennemgående formspændte bøgeben.
 • Er i serie og passer sammen med Panuline Stabel Taburet og Panuline Stabel Stol.
 • Fast fodstøtte med afstand på 22 cm fra sædet.
 • Flytbar fodstøtte med 3 højder fra sæde på 11, 13 og 15 cm.
 • Reguler let flytbar fodstøtte med en umbraco nøgle.
 • Aftagelig bøjle, der let kan tages helt af via 3 skruer i stærke muffer med en umbraco nøgle. 
 • Kan let omdannes til en høj stol ved at fjerne bøjle og fodstøtte helt.
 • Kan skubbes ind under bordplade med standard højde 73 cm.
 • Fås med behagelig vaskbar Ryghynde i Haku.
 • Materiale sæde: Fremstillet af 13 mm bøgefinér, klar vandlak.
 • Materiale ben: 20 mm formspændt bøgefinér, klar vandlak.
 • Materiale fodstøtter: 13 mm massiv bøg, klar lak.
 • Standard siddehøjde: 52 cm – kan bestilles i andre højder.
 • Sæde: D:24 x B:35 cm. Høje med ryg: 78 cm. Bøjle højde: overkant fra gulv 69 cm.
 • Siddeplads til barnet: ca. 23 x 23 cm midt bredde.
 • Vægt: 5 kg.
 • Rengøring: Brug en hårdt opvredet klud i mild rengøringsvand og tør overfladen grundigt efter, så den ikke efterlades fugtig.
 • Anvendelse: Indendørsmøbel, som ikke må bruges ude eller udsættes for vand og fugt. 
 • Produktion: Fyn af lovligt og sporbart træ.
 • Test: Sikkerhed- og styrketest: EN 14988-1:2017+A1:2020.
 • Svanemærket: Miljømærkning Danmark licensnummer 5031 0046.
 • Designer: Hans Klarskov, pædagog og iværksætter i 2002re-design af Tine Klarskov, cand. arch. designer i 2024.
 • 10 års garanti, forventet levetid er over 20 år, kan få reservedele.
 • Er ved at blive designbeskyttet.

3.520,00 kr. ekskl. moms.4.400,00 kr.inkl. moms.

3.520,00 kr. ekskl. moms.4.400,00 kr.inkl. moms.
Varianter:
Ryd

Få mere information

Find produktblade, farvekort og måltegninger m.m. her

Designkoncept

Barnet starter med at sidde i Panuline Stabel Højstol og får støtte med fodstøtte, bøjle og ryghynde fra 1-2 årsalderen med bøjle.

Når barnet kan sidde selv, kan højstolen ændres til en almindelig stol – fordi bøjle og fodstøtte kan tages helt af og barnet kan nu også kravle op og ned selv.

Panuline-serien er designet til at følge barnets udvikling og når barnet kan sidde selv bruges Panuline Stabel Taburet og Panuline Stabel Stol.

 

Ergonomi

Støtter barnet til at sidde behageligt og godt med regulere fodstøtte og ryghynde. Vurder det enkelte barnets fysik og evne til at sidde selv. Anbefalet alder er fra 1-2 år med bøjle.

Så snart barnet kan sidde selv, anbefales det at tage bøjlen af og anvende højstolen som almindelig stol. Eller bruge Panuline Stabel Stol og Panuline Stabel Taburet.

Undgå skadelige vrid og løft – fordi du som voksen let kan stable højstolen og sætte den på Panuline Taburet Vogn, som kan køres til side ved leg i rummet og daglig rengøring. 

Panuline-serien
kan endvidere stables indbyrdes.

 
Svanemærket højstol Panuline Stabel Højstol med aftagelig bøjle og regulerbar og aftagelig fodstøtte, vaskbar rtghynde i brandhæmmende materialer, sikkerhedstestet EN14988-1:2017+A1:2020, kan stables og fås med ryghynde, dansk design af Klarskov møbler med produktion på Fyn.
Svanemærket højstol Panuline Stabel Højstol uden aftagelig bøjle og regulerbar fodstøtte som almindelig stol sikkerhedstestet EN14988-1:2017+A1:2020, kan stables og fås med ryghynde, dansk design af Klarskov møbler med produktion på Fyn.
Svanemærket Panuline Stabel Højstol Taburet og Stol kan stabels sammen og er stabelbare, sikkerhedstestet og har svanemærke licens 5031 0046, dansk design af Klarskov møbler med produktion på Fyn.

Kvalitet

Svanemærket højstol med licens 5031-0046 – et holistisk miljømærke fra Miljømærkning Danmark, der lever op til skrappe krav til b.la. klima, kemikalier, ressourcer, biodiversitet, genanvendelse og fremmer også bedre indeklima.

Stærk og sikker konstruktion – fordi Panuline Stabel Højstol har skrå gennemgående formspændte bøgeben med fodstøtte, der er dyvlet og limet sammen. 

Sikkerhedstester: EN 14988-11:2017+A12020.

Stærk og holdbar montering af bøjle og fodstøtte – fordi højstol har muffer og skruer, der sikre let af-og påtagning af bøjle og fodstøtte, samt mufferne sikrer stabil montering og lang holdbarhed da skruen ikke skrues direkte i træet.

Panuline Stabel Taburet af træ med formspændte bøgeben er en stærk og stil taburet der er sikkerhedstestet - få pædagogisk kvalitetsmøbler hos Klarskov møbler
Løs og regulerbar fodstøtte med 3 højder til Svanemærket Panuline Stabel Højstol, sikkerhedstestet, stabelbar med aftagelig bøjle så den kan omdannes til almindelig stol, dansk design af Klarskov møbler med møbelproduktion på Fyn.
Regulerbar og aftagelig fodstøtte til Svanemærket Panuline Stabel Taburet i 3 højder, stabelbar taburet med firkantet sæde og 2 faste fodstøtter fra Klarskov møbler

Funktion

Højstolen kan let tilpasses barnets alder – fordi fodstøtten let kan reguleres og tages helt af med en umbraco nøgle.

Højstolen kan  der let kan omdannes til almindelig stol – fordi bøjlen let kan tages af med en umbraco nøgle 
Stabelbar, fleksibel
og mobil højstol – fordi højstolen let kan stables og sættes på Panuline Taburet Vogn.

Let at rengøre  fordi højstolen har afrundende kanter og vaskbar overflader med klar vandlak.

Aftagelig bøjle på Svanemærket højstol brug også stolen som en almindelig stol Panuline Stabel Højstol og regulerbar og aftagelig fodstøtte, sikkerhedstestet EN14988-1:2017+A1:2020, kan stables og fås med ryghynde, dansk design af Klarskov møbler med produktion på Fyn.
Svanemærket højstol Panuline Stabel Højstol med aftagelig bøjle der let kan tages af og på med umbraco nøgle, har også regulerbar og aftagelig fodstøtte, sikkerhedstestet EN14988-1:2017+A1:2020, kan stables, dansk design fra Klarskov møbler med møbelproduktion på Fyn.
Aftagelig bøjle på som ligger på sædet med skruer, muffer Svanemærket højstol brug også stolen som en almindelig stol, Panuline Stabel Højstol med regulerbar og aftagelig fodstøtte, sikkerhedstestet EN14988-1:2017+A1:2020, kan stables og fås med ryghynde, dansk design af Klarskov møbler med produktion på Fyn.

Indretningskoncept

Panuline Stabel Højstol kan tilpasses barnets udvikling og dermed skiftende behov for indretning i takt med at barnet vokser – fordi højstolen let kan ændre funktion og omdannes til en almindelig stol ved at fjerne bøjle og fodstøtte. 

Slidstærk, stabelbar, fleksibel og mobil højstol – fordi højstolen også let kan stables og sættes på Panuline Taburet Vogn.

Reference inspiration

Svanemærket Panuline Stabel Højstol bliver brugt i institutioner, vuggestuerdagpleje og private hjem.

Produktion af Svanemærket Panuline Stabel Højstol

Dit møbel er et stykke dansk håndværk, som bliver produceret og samlet på Fyn af vores dygtige og professionelle leverandører som vi har samarbejdet med i over 30 år.

Alle dele er nøje udvalgt, pudset, lakeret, polstret og pakket med omhu til dig.

Træet bestilles hjem, forarbejdes, slibes, limes, presses og lakeres – derfor tager det tid at fremstille dit kvalitetsmøbel, som har lang holdbarhed og styrke.

Designeren bag

Hans Klarskov, pædagog og iværksætter, designede Panuline Stabel Højstol i 2002. Re-design af Tine Klarskov, cand. arch. designer i 2024.

Har du brug for afklaring om møbelvalg og indretning?

Så få hjælp til at finde de rette pædagogiske møbler og skab en indretning, som fremmer trivsel, udvikling og en tryg velfungerende hverdag for dig og de børn og voksne, som du har ansvar for som pædagog, lærer og omsorgsperson.

Ring på 6047 3383
eller 
Book et uforpligtende og gratis onlinemøde.

Tine Klarskov Petersen Udengaard
CEO, cand. arch. industriel designer
Få rådgivning om møbelvalg og indretning med Klarskovs møbler af cand. arch. Industriel designer Tine Klarskov CEO i Klarskov møbler ApS

Du kunne også være interesseret i...