Indretning

Med de rette møblerserier og en bevidst indretning, kan du skabe en pædagogisk indretning med lærende miljøer – fordi udformning af rum, funktion, farve og møbler sætter rammen for aktiviteten i rummet – lige fra fordybelse og aktivitet til fri leg

Få inspiration med møbelserier her

Hvilke møbler bruger du til at indrette dine rum?

Bliv inspireret her til at 
skabe pædagogisk indretning og lærende miljøer med vores pædagogiske møbelserier.

Møbelserierne er designet til at passe sammen i funktion og udtryk.

Panuline-serien

 

Panuline serien er designet med en Højstol som barnet starter med at sidde i, når det er klar til at sidde selv ved ca. 6 måneders alderen.

Når barnet er ca. 24 måneder er Stol og Taburet næste skridt som siddemøbel, når barnet selv kan kravle op og ned via fodstøtter – og selv kan holde balancen.

Panuline serien følger og støtter barnets udvikling – designet af pædagog og iværksætter Hans Klarskov i 2000 og 2002.

Panuline Stabel Højstol til babyer og børn en stabelbar højstol med aftagelig bøjle og regulerbar og aftagelig fodstøtte. Få pædagogiske institutionsmøbler hos Klarskov møbler

Panuline Stabel Højstol

Panuline Stabel Stol

Panuline Stabel Taburet

Ergoret Arbejdsstol-serien

 

Ergoret Arbejdsstol-serien er designet til det aktive menneske til at fremme ergonomiske og varierende siddestillinger, hvor du som bruger selv skal være aktiv – fordi du så styrker dine muskler og dermed mindsker nakke-, skulder- og rygproblemer.

  Ergoret Arbejdsstol-serien er designet til at styrke, støtte og aflaste dig i dine forskellige arbejdsstillinger gennem dagen – designet af pædagog Hans Klarskov i 1995 i samarbejde med en ergoterapeut. 

Ergoret Arbejdsstol

Lænde Ergoret Arbejdsstol

Lænde Ergoret Arbejdsstol lux

Reol-serien

 

 


Reol-serien
skaber mulighed for differentieret indretning og dermed skabe rammer til lærende miljøer til forskellige børn og aktiviteter i institutioner og skoler.

Indret med mobile og fleksible reoler, der skaber afmærkede zoner og plads og rum til både de stille børn og aktive børn i samme rum – uden at de forstyrrer hinanden.

Skab lyddæmpende indretning og forbedre akustikken – ved at vælge reoler med lyddæmpende beklædning, skaber ro og bedre indlæring for børn. 

Reolerne har overskuelig opbevaring til bøger og kasser med legetøj – fordi reolerne har flytbare hylder, som kan tilpasses og indrettes så barnet let kan se og få fat i legetøjet.

Bue Reol høj

Bue Reol mellem

Bue Reol lav

Lige Reol høj

Lige Reol mellem

Multi Bue

Bord-serien

 

Bord-serien består af 3 bordstørrelser, der kan kombineres indbyrdes.

Border der kan bruges enkeltvis eller sammenstilles til større bordgrupper til spisning, leg, undervisning og skabe lærende miljøer i institutioner og skoleindretning da borderne er fleksible og mobile og fås med låsbare hjul. 

Borde med lyddæmpende linoleum, der reducerer støjniveauet i institutioner og skoler og fremmer et roligt læringsmiljø med fokus på akustik og dermed mere ro og bedre indlæring for børn. 

Triangle Bord

Kvadratisk Bord

Rektangulært Bord

Få en en afklarende snak om indretning og valg af møbler

Skal jeg hjælpe dig med at finde de rette møbler og skab en indretning, som fremmer trivsel, udvikling og en tryg velfungerende hverdag for dig – og de børn og voksne, som du har ansvar og omsorg for som pædagog, lærer og omsorgsperson?

Ring på 6047 3383
eller 
Book et uforpligtende og gratis online møde.

Tine Klarskov Petersen Udengaard
CEO, arkitekt, industriel designer
i Klarskov møbler ApS