Fodstøtte – højstol, taburet og stol

 • Løs og flytbar fodstøtte til Panuline Stabel Højstol, Stol og Taburet.
 • Regulerbar og aftalelig fodstøtt med afrundede hjørner og skjulte skruer.
 • Kan let tilpas barnet alder og behov.
 • Tilpasses og reguleres via 2 skruer og umbraco nøgle.
 • Stærk og stabil fodstøtte, som skrues ind i muffer i træet.
 • Mål: L:26,5 x H:1,5 x B:4,5 cm.
 • Materiale: Bøg med klar vandlak.
 • Vægt: 0,3 kg.
 • Rengøring: Brug en hårdt opvredet klud i mild rengøringsvand og tør overfladen grundigt efter, så den ikke efterlades fugtig.
 • Anvendelse: Indendørsmøbel, som ikke må bruges ude eller udsættes for vand og fugt. 
 • Produktion:Fyn af lovligt og sporbart træ.
 • Designer: Hans Klarskov, pædagog og iværksætter i 2000 – Re-design af Tine Klarskov, cand. arch. industriel designer i 2024.

600,00 kr. ekskl. moms.750,00 kr.inkl. moms.

10 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 9046 Kategorier: ,

Få mere information

Find produktblad, farvekort, måltegning m.m. her

Designkoncept

3 ekstra højder på fodstøtten – fordi vi har udviklet en ny løs, flytbar og regulerbar fodstøtte til både Panuline Stabel Højstol, Panuline Stabel Stol og Panuline Stabel Taburet.

Ergonomi

Giv barnet god og ergonomisk siddekomfort med regulerbar fodstøtte – fordi fodstøtten let kan flyttes og reguleres til barnets alder og behov.

3 ekstra højder på fodstøtten på 11, 13 og 15 cm fra sædet.

Løs og regulerbar fodstøtte med 3 højder til Svanemærket Panuline Stabel Højstol, sikkerhedstestet, stabelbar med aftagelig bøjle så den kan omdannes til almindelig stol, dansk design af Klarskov møbler med møbelproduktion på Fyn.
Svanemærket taburet med ekstra regulerbar og aftagelig fodstøtte, der kan instilles i 3 højder. Panuline Stabel Taburet kan stables, en sikkerhedstestet taburet med firkantet sæde fra Klarskov møbler

Kvalitet

Nemt at flytte og regulere fodstøtten fordi – den kan betjenes med umbraco nøgle og 2 skruer, som skrues ind i stærke og stabile muffe.

Regulerbar og aftagelig fodstøtte til Svanemærket Panuline Stabel Taburet i 3 højder, stabelbar taburet med firkantet sæde og 2 faste fodstøtter fra Klarskov møbler

Funktion

Brug fodstøtten til hele Panuline-serien – fordi fodstøtten passer til alle stole og let kan flytts rundt.

Vidste du, at det let kan borets huller i eksisterende møblers fast fodstøtte, hvis de er købt uden huller til flytbar fodstøtte?

Svanemærket taburet med ekstra regulerbar og aftagelig fodstøtte, der kan instilles i 3 højder. Panuline Stabel Taburet kan stables, en sikkerhedstestet taburet med firkantet sæde fra Klarskov møbler
Svanemærket højstol Panuline Stabel Højstol med aftagelig bøjle og regulerbar og aftagelig fodstøtte, sikkerhedstestet EN14988-1:2017+A1:2020, kan stables og fås med ryghynde, dansk design af Klarskov møbler med produktion på Fyn.
Svanemærket Panuline Stabel Stol med ekstra flytbare fodstøtte, stabelbare, sikkerhedstestet og har svanemærke licens 5031 0046, dansk design af Klarskov møbler med produktion på Fyn, institutionsmøbler, børnemøbler, træmøbler

Indretningskoncept

flere anvendelsesmuligheder af eksisterende stole fra Klarskov, ved at anvende flytbar fodstøtte – fordi samme fodstøtte kan flyttes rundt og buges både på højstol, taburet og stol.

Forbedre dermed let siddekomfort og ergonomi for børnene, ved at bruge flytbar og regulerbar fodstøtte. 

 

Sådan bliver Panuline fremstillet

Dit møbel er et stykke dansk håndværk, som bliver produceret og samlet på Fyn af vores dygtige og professionelle leverandører som vi har samarbejdet med i over 30 år.

Alle dele er nøje udvalgt, pudset, lakeret og pakket med omhu til dig.

Træet bestilles hjem, forarbejdes, slibes, limes, presses og lakeres – derfor tager det tid at fremstille dit kvalitetsmøbel, som har lang holdbarhed og styrke.

Designeren bag

Hans Klarskov, pædagog og iværksætter, designede fodstøtten til Panuline Stabel Højstol i 2002.

Tine Klarskov, cand. arch. Industriel designer, re-designet fodstøtten i 2024.

Har du brug for afklaring om møbelvalg og indretning?

Så få hjælp til at finde de rette pædagogiske møbler og skab en indretning, som fremmer trivsel, udvikling og en tryg velfungerende hverdag for dig og de børn og voksne, som du har ansvar for som pædagog, lærer og omsorgsperson.

Ring6047 3383 
eller 
Book et uforpligtende og gratis onlinemøde.

Tine Klarskov Petersen Udengaard
CEO. cand. arch. Industriel designer
Få rådgivning om møbelvalg og indretning med Klarskovs møbler af designer Tine Klarskov

Du kunne også være interesseret i...